Ακολουθήστε μας στο Google news

Εγώ (επιτρέψτε μου τον πρώτο ενικό) αυτό που καταλαβαίνω από τις δηλώσεις παραγόντων και άλλων ανθρώπων που εργάζονται στην ΚΟΠ, αλλά και από τις τοποθετήσεις διεθνών παικτών και Ομοσπονδιακού προπονητή, είναι το εξής:

Αν υποβιβαστούμε στο Δ΄ γκρουπ, εκεί όπου θα δίνουμε αγώνες με Μάλτα, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο και λοιπές ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις, θα τους ρίχνουμε... τριαροτεσσάρες (εντός έδρας, γιατί εκτός "παίζεται" ακόμα και το ενδεχόμενο νίκης) και θα πανηγυρίζουμε για τα "κατορθώματα" μας. Ρεαλιστικά ομιλούντες πάντως, ίσως να μας κάνει καλό ο ενδεχόμενος υποβιβασμός στο Nations League, από τη στιγμή που ο πήχης έχει πέσει τόσο χαμηλά, με αποτέλεσμα να χαιρόμαστε και να πανηγυρίζουμε για μία νίκη στη χάση και στη φέξη ή για μία ισοπαλία μετά... κόπων και βασάνων και (πολλές φορές) με δόση τύχης. Αν δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, παίζοντας στο Δ΄ γκρουπ με ομάδες ίδιας περίπου ή μικρότερης δυναμικότητας από την Εθνική μας ομάδα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στο Final-4 του συγκεκριμένου γκρουπ και στη συνέχεια να παλέψουμε για ένα εισιτήριο για τα τελικά ενός Euro, που ήταν πάντα για την Κύπρο ένα... όνειρο απατηλό! Όμως, με τέτοιους αντιπάλους που θα έχουμε, να μην περιμένουν περισσότερο κόσμο στις εξέδρες απ΄ ότι τώρα. Όχι να του δίνεις δωρεάν εισιτήριο, αλλά να τον πληρώνεις κι από πάνω τον Κύπριο φίλαθλο/οπαδό, δεν πρόκειται να πηγαίνει γήπεδο... Εκτός κι αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και θέλει να "σκοτώσει" την ώρα του. Υ.Γ.: Γινόμαστε λίγο αυστηροί στην κριτική μας, επειδή πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, η οποία έχει ταλέντο για μεγαλύτερα πράγματα και αδικεί τον εαυτό της με τα αποτελέσματα που φέρνει.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...-ThemaSports
25/04 @ 13:42

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...

Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα κι Εθνικό...

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ