Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέρα από τις δηλώσεις που έκανε στο ΡΙΚ 2 (Πατήστε εδώ) ο Γρηγόρης Κάστανος μίλησε στα ΜΜΕ στην έξοδο του από το ΓΣΠ, μετά την ήττα της Εθνικής Κύπρου από την Εθνική Νορβηγίας με 0-2 (19/11).
Αναλυτικά όσα τόνισε ο άσος της Γιουβέντους:
''Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό όμως μας νίκησαν δίκαια. Βλέπουμε μπροστά γιατί το παρελθόν είναι παρελθόν''.
''Θα κρατήσουμε τα καλά και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο Euro 2020''.
''Εμείς πάντα παίζουμε στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και προσπαθούμε να τις τηρήσουμε όπως μας λέει αυτός. Ο κόουτς είδε ότι έπρεπε να μπούμε αμυντικά, μπήκαμε αμυντικά, χάσαμε και αυτά έχει το ποδόσφαιρο''.
''Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο κόσμος κρίνει πολύ αυστηρά και αυτό με απογοητεύει πάρα πολύ. Αλλά ο κάθε ένας έχει την δική του άποψη. Εμείς θα βγαίνουμε πάντα στον αγωνιστικό χώρο και όποιος θέλει να ακολουθά την Εθνική ομάδα θα την ακολουθά, όπως την ακολουθούμε εμείς πάντα''.
Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Άρης με το οποίο ενημέρωσε για το σημερινό (07/07) πρόγραμμα προπόνησης της προετοιμασίας στην Αυστρία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS