Νέα ήττα γνώρισε στην Κροατία με αντίπαλο την ZRK Koka με 35-20 ο CyView Α.Σ. Λατσιά για το Τσάλεντζ Καπ Γυναικών και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. Καλή προσπάθεια από την περσινή κυπελλούχο μας που έχασε σαφώς από ένα πιο έμπειρο και δυνατό αντίπαλο με πλούσιες Ευρωπαϊκές παραστάσεις. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και ευχή μας την επόμενη χρονιά να μας χαρίσει μεγαλύτερες επιτυχίες.
Νέα τραγωδία στον χώρο του αθλητισμού, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, ο 20χρονος οδηγός, Μπόρχα Γκόμεθ, της Honda LaGlisse έχασε τη ζωή του στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Stock.
Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και με τη συμμετοχή εκατοντάδων γυμναστών και μελών του ΑΓΟ γιορτάστηκε η 40χρονη πορεία του του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού «Αθλητισμός Για Όλους».
Στο αρχείο της ιστορίας των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ομάδων στον στίβο έχει περάσει και η 11η έκδοσή του, αυτή του 2025, με την Α΄ Κατηγορία να διεξάγεται στη Μαδρίτη και τις Β΄ και Γ΄ στο Μάριμπορ.
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου.
Κάθε δύο χρόνια η Εθνική μας Ομάδα του στίβου καλείται να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο αποτελεί τον «καθρέφτη» του βάθους και της δυναμικής μας σε όλα σχεδόν τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.