Ακολουθήστε μας στο Google news
Πολύτιμο δίποντο στην προσπάθεια εισόδου στην τετράδα πέτυχε η Ολυμπιάδα Ν. που σε ένα αγώνα με ανατροπές κέρδισε την Robo Markets ΑΕΛ στη Σάλα «Νεάπολη. Επιστροφή» με 3-2 σετ το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.
Ο αγώνας που κράτησε δυο ώρες και 40 λεπτά ήταν εξ αναβολής λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Λεμεσιανής ομάδας και εντάσσεται στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α΄ Κατηγορίας.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με την Ολυμπιάδα να ανατρέπει το 0-1 σε 2-1 να ισοφαρίζεται και να δείχνει ψυχικά αποθέματα κερδίζοντας έστω με 3-2 και να κάνει 10 τους βαθμούς της ανεβαίνοντας στην 3η θέση.
Η Robo Markets ΑΕΛ μετά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις ήταν ισάξια στη Λευκωσία, προηγήθηκε, ισοφάρισε αλλά έχασε στο τάι – μπρέικ.
Η Λεμεσιανή ομάδα έχει άλλο ένα ματς στο χέρι με το ΘΟΙ Αυγόρου το ερχόμενο Σάββατο και με τον ένα βαθμό που πήρε ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια.
Πολύ καλό ήταν το πρώτο σετ όμως η Robo Μarkets ΑΕΛ κατάφερε να φανεί πιο αποτελεσματική και αφού ξέφυγε στο σκορ κέρδισε 25-18 ανοίγοντας το σκορ.
Aκόμα πιο συναρπαστικός και πιο όμορφος ήταν ο αγώνας στο δεύτερο σετ. Η Ολυμπιάδα ανέβηκε αισθητά, ενώ η Robo Markets ΑΕΛ συνέχισε στα ίδια επίπεδα.
Ωστόσο, οι παίκτριες του Θανάση Κατσιγιάννη ήταν πιο ουσιαστικές και κέρδισαν 25-23 φέρνοντας το ντέρμπι στα ίσα 1-1.
Η Ολυμπιάδα Ν. ανέτρεψε τα δεδομένα στο τρίτο σετ αφού παίζοντας μυαλωμένα κέρδισε το σετ με 25-20 και προηγήθηκε 2-1. Η Robo Markets ΑΕΛ δεν υστέρησε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες που κάνουν … τη διαφορά.
Οι «γαλαζοκίτρινες» αποδείχθηκαν πολύ σκληρές για να ηττηθούν. Παρά τα αρνητικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν σε βάρος τους στο τέταρτο σετ, επανήλθαν και ισοφάρισαν κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 25-21 ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Η Ολυμπιάδα Ν. δεν υστέρησε όμως στα κρίσιμα σημεία δεν είχε ουσία. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ.
Στο τάι – μπρέικ η Ολυμπιάδα Ν. φάνηκε πιο ψύχραιμη κερδίζοντας 15-09 και τον αγώνα με 3-2 σετ.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Γεωργιάδου, Μορόνου,Γκούντγουορθ, Πέτρου,Χαραλάμπους, Χέρβεϊ – Λίμπερο: Κούτα – Aλλαγές: Ψιλογένη, Προκοπίου, Μποζίνου.
Robo Markets ΑΕΛ (Β. ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ): Κωνσταντίνου, Μάγκντιτς,Πεχλιβάνη,Κχαταρασβίλι, Ζελένοβιτς, Παύλου – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Σπύρου, Κατσουνωτού.
Η βαθμολογία (σε πέντε αγώνες)
1. Ανόρθωση 15-3 15
2. Τεχνοοικία ΑΕΚ 13-03 12
3. Ολυμπιάδα Ν. 13-08 10
4. Απόλλων 09-08 09
5. Korantina Homes Παφιακός 07-13 04
6. Robo Μarkets ΑΕΛ (σε τέσσερις αγώνες) 06-09 04
7. Αναγέννηση Δερύνειας 05-15 02
8. ΘΟΙ Αυγόρου (σε τέσσερις αγώνες) 03-12 01
Πηγή: new.volleyball.org.cy
Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα της Τρίτης με τη Ρουμανίας για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/09 @ 16:32
Η χρυσή Παραολυμπιονίκης κατέγραψε σε βίντεο το δυσάρεστο περιστατικό με τον οδηγό ταξί να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα
04/09 @ 11:21
Η αθλήτρια της Σφυροβολίας Βαλεντίνα Σάββα παρέλαβε την Υποτροφία Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2025 στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Η απονομή έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώτη Ιωαννίδη, στην παρουσία του Διευθυντή της ΚΟΕ κ. Ανδρέα Βασιλείου.
02/09 @ 14:51
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στούντιο 4».
26/08 @ 21:38
Πένθος στον Κυπριακό Αθλητισμό... Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, «έφυγε» από τη ζωή η Κύπρια αθλήτρια, Μαρία Αριστοτέλους μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
25/08 @ 21:14
Με τρία μετάλλια επιστρέφει η κυπριακή αποστολή από την Βαρσοβία, όπου έλαβε μέρος στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καράτε.
24/08 @ 17:21
Αδιανόητο περιστατικό σε αγώνα πάλης στο Λος Άντζελες: Ο Raja Jackson, γιος του θρύλου του UFC Rampage Jackson, επιτέθηκε βάναυσα στον Syko Stu σε ζωντανή μετάδοση. Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο παλαιστής.
BEST OF THEMASPORTS