Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου η Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ηττήθηκε με 1-0 από την Εθνική Νέων U18 Γερμανίας.
Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε στο 35ο λεπτό με δυνατό σουτ ο Dajaku.
Στο 53' μετά από εκτέλεση φάουλ του Εύδωρα Συλβέστρου η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας των Γερμανών.
Ο σημερινός ήταν ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Νίκο Ανδρονίκου, που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 21 συνολικά ποδοσφαιριστές.
Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Δημητρίου (46' Παρασκευά), Άδωνη (67' Καλλής), Πηλέα (46' Ιωάννου), Αρτυματά, Κορρέα (69' Π. Ιωάννου), Ρόουλς (46' Συλβέστρου - 89' Παναγίδης), Νεοφύτου, Χατζηπασχάλη (46' Παπαμιχαήλ), Ψύχας (46' Ματθαίου), Χαραλάμπους (67' Σιαθάς), Σπόλιαριτς (67' Π. Παντελή).
«Ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ για την ομάδα μας απέναντι σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή. Είμαστε στο αρχικό στάδιο της νέας προσπάθειας, είμαι ικανοποιημένος από αυτά που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές μας. Συνεχίζουμε την πορεία της σκληρής δουλειάς», δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Νίκος Ανδρονίκου.
Στις 20 Νοεμβρίου η Εθνική μας θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας.
Πηγή: www.cfa.com.cy
Ο ΑΠΟΕΛ πετάει για Σερβία στις 24 Ιουλίου και μέχρι τότε αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS