Ακολουθήστε μας στο Google news
Πληγώνει η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα, όχι τόσο γιατί ήταν η πρώτη φετινή, αλλά περισσότερο γιατί η ομάδα δεν ήταν τόσο ανταγωνιστική.
Κακά τα ψέμματα από τα μέσα του ημιχρόνου, που το σκορ έγινε 0-2, βάσει της εικόνας που είχε το υπόλοιπο της αναμέτρησης, η ΑΕΛ δεν "φώναξε" σε κανένα σημείο ότι είχε τις δυνατότητες να επιστρέψει.
Οι πρώτοι δυο παίχτες που ήρθαν από τον πάγκο, αρχικά ο Ντάνι Μπενίτεθ κι ακολούθως ο Λεάντρο Σίλβα, δεν πρόσφεραν κάτι παραπάνω από τους προκατόχους του.
O Kέρκεζ άργησε να κάνει την τρίτη αλλαγή, βάζοντας επιθετικό κορυφής (έβαλε τον Μυτίδη στο 77') για να ρισκάρει περισσότερο, από τη στιγμή που η ομάδα έχανε με διαφορά δυο τερμάτων.
Μια άλλη πικρή πραγματικότητα για το χθεσινό ματς, είναι ότι θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερος σε βάρος των πρωτοπόρων.
Είχε τους λόγους τους ο Βόσνιος τεχνικός, που "απάντησε" σε μερίδα οπαδών στη συνέντευξη τύπου. Εννοούσε προφανώς εκείνους που ένιωσαν ότι η ομάδα έγινε πρώτο φαβορί για τον τίτλο, μετά την αήττητη πορεία της στις πρώτες 8 αγωνιστικές.
Τη χθεσινή τη λες και κακή ήττα. Αποτελεί ανώμαλη προσγείωση, όχι όμως από τα σύννεφα, επειδή κανένας από τα ενδότερα της ομάδας, δεν βγήκε τις τελευταίες εβδομάδες να τοποθετήσει τον πήχη των στόχων στο ψηλότερο σημείο.
Αντίθετα, ακόμα και μετά από το "διπλό" επί της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, ήταν πολύ προσεκτικές οι τοποθετήσεις του Κέρκεζ, αλλά και των παιχτών.
Ήξεραν επίσης ότι ο Απόλλωνας θα κατέβαινε σαν πληγωμένο θηρίο στο γήπεδο, επειδή προερχόταν από δυο συνεχόμενες αποτυχίες. To πρόβλημα ότι δεν βρήκαν τα αντίδοτα για να φρενάρουν την ορμητικότητα και το πάθος τους για επιστροφή στις νίκες.
Εννοείται ότι έχει πολλή δουλειά ο προπονητής, να διαχειριστεί με το σωστό τρόπο, την πρώτη αποτυχία της ομάδας στη φετινή σεζόν. Την επόμενη αγωνιστική πάνε να παίξουν με τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα.
Ο Ιταλός Διαιτητής Ντάνιελ Κίφι θα σφυρίξει τον επαναληπτικό της Ομόνοιας κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
BEST OF THEMASPORTS