Τον Ίσμα Λόπεθ επέλεξε ως αντι-Χριστοφή στην ενδεκάδα της Ομόνοιας ο Γιάννης ΑΝαστασίου.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν πραγματοποίησε άλλη αλλαγή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με Ερμή όμως η επιλογή του να βάλει τον Λόπεθ (η φυσική του θέση είναι αριστερό μπακ) δεν την περίμεναν πολλοί.
Βέβαια δεν είχε και πολλές εναλλακτικές καθώς οι άλλοι δύο που μπορούν να παίξουν εκεί είναι οι Μόντες και Τζαίλσον, που ούτε για αυτούς είναι η φυσική τους θέση στο φτερό.
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.