Ακολουθήστε μας στο Google news

LIVE από το ThemaSports, ο αγώνας Ερμής-Πάφος:

90΄+4΄ Λήξη αγώνα στο "Αμμόχωστος", μεγάλη νίκη για τον Ερμή επί της Πάφου με 3-0! 90΄ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων. 90΄ Κίτρινη στον Μπάγκαρντ. 86΄ Τρίτη αλλαγή και για τον Ερμή. Έξω ο Κεϊτά, μέσα ο Μπανούσης. 83΄ Κίτρινη στον Φόλπρεχτ. 80΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Ερμή. Έξω ο Κιπιάνι, μέσα ο Πηλέας. 75΄ Κίτρινη στον Λοράν. 73΄ Πρώτη αλλαγή για τον Ερμή. Έξω ο Ψάλτης, μέσα ο Ντεβέσα. 71΄ Κεφαλιά από τον Ράσιτς, η μπάλα άουτ. 70΄ Καλή ευκαιρία για την Πάφο με τον Νέμετς, διώχνει σε κόρνερ ο Αραμπατζής. 67΄ Τρίτη αλλαγή για την Πάφο, ο Πολίτσι στη θέση του Ζίβουλιτς. 63΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Ανγκούλο, αποκρούει σταθερά ο Αραμπατζής. 61΄ Μπήκε πιο δυνατά η Πάφος, αλλά δεν μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη μεσοαμυντική γραμμή των γηπεδούχων, οι οποίο διαχειρίζονται το μεγάλο προβάδισμα τους. 49΄ Σουτ από τον Νέμετς, μπλοκάρει ο Αραμπατζής. 46΄ Δεύτερη αλλαγή για την Πάφο, ο Ράσιτς στη θέση του Ζαχαρίου. 46΄ ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. 45΄+1΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου στο "Αμμόχωστος", Ερμής-Πάφος 3-0! 40΄ Εκτελεί ο Μαρτίνιουκ και ΓΚΟΟΟΛΛ, 3-0 η ομάδα της Αραδίππου! 39΄ Πέναλτι για τον Ερμή για σπρώξιμο του Κεϊτά στην περιοχή! 37΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛ, για τον Ερμή μετά από εκπληκτική ενέργεια και σουτ του Κεϊτά! 2-0! 36΄ Κεφαλιά από τον Νέμετς, η μπάλα άουτ. 34΄ Κίτρινη στον Φυλακτού. 19΄ Πρώτη αλλαγή για την Πάφο, αναγκαστική. Εκτός ο τραυματίας Κουλς, στη θέση του ο Λοράν. 19΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛ για τον Ερμή με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη από... 40 μέτρα! 17΄ Άστοχο σουτ από τον Κιπιάνι. 15΄ Άστοχο σουτ από τον Ψάλτη. 13΄ Σουτ από τον Ζάντερ, αποκρούει ο Αραμπατζής. 1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ. Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος 4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας Ερμής Αραδίππου (Ντε Ντέους): Αραμπατζής, Πουτζιουρής, Ταραλίδης, Κεϊτά, Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίγκα, Μαρτίνιουκ, Μαύρου, Κιπιάνι, Εμπαλό. Πάφος FC (Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ, Χολ, Μπάγκαρντ, Ζάντερ, Ζίβουλιτς, Κουλς, Φόλπρεχτ, Νέμετς, Ζαχαρίου, Ανγκούλο. Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων... Σημειώνουμε ότι ο Ερμής είναι στη 12η θέση με μόλις τρεις πόντους και η Πάφος στη 10η με πέντε, αλλά και αγώνα λιγότερο... Οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, ειδικά ο Ερμής που είναι στην τελευταία θέση και αγωνίζεται στην έδρα του, και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης στο "Αμμόχωστος" ανάμεσα στον Ερμή Αραδίππου και την Πάφο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Σέντρα στις 18:00... Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
15/04 @ 11:48

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ για να χρησιμοποιεί ως έδρα το ΓΣΠ τη νέα σεζόν στην Α' κατηγορία.

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
15/04 @ 18:51

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η παραμονή και τα ανυπόστατα σενάρια

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών-ThemaSports
13/04 @ 13:37

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών

Τα παιδιά των μεγάλων τάξεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Πολεμιδιών είχαν την ευκαιρία, την Τρίτη 9 Απριλίου, να παρακολουθήσουν μια διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. για την αξία του αθλητισμού, τον κόσμο του ποδοσφαιριστή και την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα!

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος-ThemaSports
13/04 @ 22:20

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος

Η Πάφος αντιμετωπίζει (Κυριακή, 14/04, 17:00) τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση-ThemaSports
13/04 @ 22:58

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση φιλοξενεί (Κυριακή, 14/04, 19:30) την Ομόνοια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Πρόστιμα, αποκλεισμοί, μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή-ThemaSports
11/04 @ 00:17

Πρόστιμα, αποκλεισμοί, μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ