Ακολουθήστε μας στο Google news
Tερμάτισε την παρατεταμένη κατρακύλα η Ομόνοια, με τις πέντε συνεχόμενες ήττες, στο πρώτο παιχνίδι του Αναστασίου στον πάγκο. Από τα 11 βήματα, πήρε τη νίκη η λαοφιλής ομάδας (περίπου 3 χιλιάδες ψυχές πήγαν χτες στο ΓΣΠ) επί του Ερμή.
Με ισάριθμες εκτελέσεις του 33χρονου Ισπανού Ζόρντι Γκόμεζ. Ο συγκεκριμένος παίχτης, δεν ξεχώρισε μόνο χτες, αλλά και σε μερικά από τα προηγούμενα ματς, έδειξε ότι το κατέχει καλά το... αντικείμενο.
Μέχρι στιγμής εξελίσσεται στην πιο επιτυχημένη επιλογή, από τις πολλές που έκανε το καλοκαίρι ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμες.
Δείτε (ΕΔΩ) το βιογραφικό του Ισπανού χαφ
Για να δούμε πόσους παίχτες θα καταφέρει να "αναστήσει" ή αν θέλετε να τους... βγάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους, ο Γιάννης Αναστασίου.
Έτσι συμβαίνει συνήθως, όταν αλλάξει ο προπονητής. Παίχτες που δείχνουν "πεθαμένοι" ή "καμένα χαρτιά", όταν φυσήξει νέος αέρας στα αποδυτήρια, μεταμορφώνονται.
Παρ' ολίγο να το ξεχάσουμε, ο Ζόρντι Γκόμες, τερμάτισε και τη "μικρή κατάρα" που χτύπησε την ομάδα στη φετινή σεζόν, αυτήν με τα χαμένα πέναλτι. Είχαν χάσει από ένα οι Μάτ Νταρμπισάϊαρ (με Απόλλωνα) και Τζίμης (με Σαλαμίνα).
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS