Ανεβαίνουν οι τόνοι εν όψει της αποψινής αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ για το Champions League. Κεντρικό πρόσωπο της συνάντησης είναι ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, που πέρασε μια ζωή στους Reds μέχρι το περασμένο καλοκαίρι να επιλέξει να φύγει ως ελεύθερος για την «βασίλισσα». Μια απόφαση που όπως φαίνεται κάποιοι δεν του συγχωρούν στο Νησί.
Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε τον βανδαλισμό που υπέστη ένα εντυπωσιακό γκράφιτι που είχε δημιουργηθεί σε τοίχο κοντά στο «Άνφιλντ» με τη μορφή του Άγγλου μπακ. Οι άγνωστοι πέταξαν λευκή μπογιά στη μορφή του Αλεξάντερ-Άρνολντ και πρόσθεσαν στα ισπανικά «Adios, el rata», κάτι που μεταφράζεται ως «αντίο, προδότη» (σ.σ. κυριολεκτικά τον αποκαλούν… αρουραίο). Υπάλληλοι του δήμου φρόντισαν να αποκαταστήσουν άμεσα τη ζημιά.
Το συγκεκριμένο γκράφιτι είχε δημιουργηθεί το 2019 για να τιμήσει ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της ομάδας, που πλέον όμως έχει αρκετούς που τον μισούν στο Μέρσεϊσαϊντ.
Νέες εξελίξεις στη δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό προανήγγειλε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Θεμιστός Αρναούτης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών.
Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Βιγιαρεάλ, ενόψει του αυριανού (05/11) αγώνα απέναντι στην Πάφο για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίγει την καρδιά του σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, μιλώντας για άγνωστες πτυχές της ζωής του, τις σχέσεις του και το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.
Το τεράστιο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ στο «Άνφιλντ», αλλά και η ενδιαφέρουσα μάχη της Παρί με την Μπάγερν ξεχωρίζουν στην πρώτη μέρα της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Μία σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα στη Σερβία, όταν ο προπονητής της Ραντνίτσκι, Μλάντεν Ζίζοβιτς, κατέρρευσε στο γήπεδο και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Βιώνει μια κατάσταση που όμοιά της, στη σύγχρονη εποχή, δεν είχε αντικρίσει. Ωστόσο, η Serie A, αυτή τη στιγμή, είναι η Λίγκα με την πιο ενδιαφέρουσα κατάσταση στις πρώτες θέσεις!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε να μην ενοχλείται από το γεγονός πως ο Γουέιν Ρούνεϊ επιλέγει τον Μέσι αντί αυτού, αλλά συμπεριέλαβε τον Άγγλο στη λίστα με τους haters που έχει!