Η ατάκα «τους χαμογέλασε η τύχη» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των δύο τυχερών από την Κύπρο που κέρδισαν περισσότερα από 2 εκατομμύρια στην κλήρωση του Τζόκερ την Δευτέρα (29/10).
Της Μαρινέλλας Παναγιώτου
Δύο από τους πέντε μεγάλους τυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ είναι από το νησί μας. Το πρωτοφανές σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι ποτέ ξανά δεν έτυχε δύο άτομα να παίξουν το δελτίο τους στο ίδιο πρακτορείο και να κερδίσουν στην πρώτη κατηγορία και οι δύο.
Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.