Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την ΕΝΠ για την 6η αγωνιστική, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision είπε:
«Έχουμε παρεξηγήσει την έννοια του Fair Play στην Κύπρο, νομίζουμε ότι πρέπει να παίζεται από την μία ομάδα μόνο και όχι από την άλλη. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Θέλω να πω όμως για τη φιλοξενία, δεν ήταν η καλύτερη. Τόσο μετά το τέλος του αγώνα με τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια, όσο και πάνω στα boxes, έγιναν αρκετά. Κάποιες επιθέσεις και όχι μόνο λεκτικές πάνω στην κερκίδα. Είδατε τι έγινε, τι ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα.
Αναφερόμενος στο παιχνίδι σχολίασε «Δεν κάναμε ιδανικό ξεκίνημα με τον νέο προπονητή. Ειδικά στο 2ο μέρος, τίποτα απ΄ότι δουλεύτηκε μέσα στην βδομάδα, δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Δεν βρήκαμε τους τρόπους να απειλήσουμε. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε πέρα από το να συνεχίσουμε την δουλειά για να πάρουμε βαθμούς».
Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
BEST OF THEMASPORTS