Ακολουθήστε μας στο Google news
Για την έρευνα της UEFA σχετικά με ενδεχόμενο «στήσιμο» του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Μοχάμεντ Μπεν.
Το θέμα είχε αποκαλύψει η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» αναφέροντας πως η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξετάζει ως ύποπτο για χειραγώγηση το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι.
Σύμφωνα με όσα έχον γίνει γνωστά από το σχετικό ρεπορτάζ, υψηλόβαθμο στέλεχος του σερβικού συλλόγου πόνταρε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ στην ήττα της ομάδας του με πέντε γκολ διαφορά. Όπως και συνέβη, καθώς η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχασε με 6-1.
«Μας έχει ζητηθεί από τον Ερυθρό Αστέρα να μην τοποθετηθούμε γι' αυτό το ζήτημα. Ο,τι έμαθα, ήταν από τον Τύπο. Όταν διαβάζεις τέτοια πράγματα, εκπλήσσεσαι. Ποτέ στην καριέρα μου σε Γαλλία και Ελλάδα δεν αντιμετώπισα τέτοιες καταστάσεις. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορούν να στηθούν παιχνίδια. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα και για όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει ζήλια» είπε στην «L' Equipe» ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.
Πηγή: www.sdna.gr
Η πλατφόρμα Clarosports στο Μεξικό θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια της ΑΕΛ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS