Μετά το τέλος του ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, ακούστηκε 3- φορές από ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» η χαρακτηριστική ατάκα: «Εκατάπιεν το», τόσο κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια, αλλά και στον χώρο των αποδυτηρίων.
Αναφέρονταν φυσικά στη φάση του 92ου λεπτού, όπου η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, σε ανατροπή του Αβραάμ από τον Τρισκόφσκι.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.