Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μετά την νίκη με 0-3 επί της Ανόρθωσης.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προνοητικό τιμ. Σήμερα έδειξαν ότι έκαναν πράξη αυτό που μας έλεγαν τις προηγούμενες ήμερες. Ήταν έτοιμοι για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Το γκολ που πετύχαμε στο 14ο δευτερόλεπτο ήταν καθοριστικό τακτικά για την εξέλιξη του αγώνα. Είναι θετικό για μια ομάδα να πετυχαίνει γκολ και μπορεί να το διαχειριστεί. Ήμασταν αποτελεσματικοί, πετύχαμε τρία γκολ και ακόμα ένα που έρεπε να μετρήσει. Η Ανόρθωση έδειξε ότι είναι καλή ομάδα και θα είναι εκεί. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση και θα βελτιωνόμαστε.
Αυτή η ομάδα με όσα έχει πετύχει φέτος, με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ομάδα με χαρακτήρα. Μας ανησυχούσε πολύ η αποφόρτιση από την Ευρώπη, ψάχναμε την ισορροπία μας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Το ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής και η προσπάθεια θα είναι να παραμείνει πρωταθλητής.»
Δείτε τι έγραψαν τα πρωτοσέλιδα των Άγγλων μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Κρίσταλ Πάλας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS