Ο Βούλγαρος τεχνικός στο παιχνίδι με την Πάφο, το οποίο θα γίνει αύριο (21/12) στο ΓΣΠ, θα είναι το δεύτερο του στον «πράσινο» πάγκο.Από νωρίς όμως, ο Ιβάιλο Πέτεφ άρχισαν να τον τρώνε οι σκέψεις στην καινούργια του ομάδα. Ο προπονητής της Ομόνοιας, ήδη σκέφτεται το πως θα παρατάξει την ομάδα του στο ματς τη νεοφώτιστη ομάδα έτσι ώστε να πάρει το τρίποντο.
Επίσης ο Βούλγαρος κόουτς, κάνει σκέψεις και για την επόμενη μέρα του παιχνιδιού με την Πάφο FC, όπου αναγκαστικά θα πρέπει να αρχίσει να προγραμματίζεται για την ενίσχυση του "τριφυλλιού".
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.