Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κόσμος θα είναι εκεί... Ο κόσμος θα περιμένει από την ομάδα του να έχει μία εξαιρετική παρουσία που να συνοδευτεί με το τρίποντο. Ο κόσμος έστειλε ήδη το μήνυμα με την εξάντληση των εισιτηρίων ότι θα δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα που θα είναι πέρα για πέρα αξιοζήλευτη.
Αυτό που θα αναμένουν οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης στο ντέρμπι η ώρα 19:00 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη 17η αγωνιστική είναι η ομάδα υου Ρόνι Λέβι να παρουσιαστεί συνεπής σε ένα κρίσιμο της ραντεβού στον φετινό μαραθώνιο.
Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το πάτημα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η Ανόρθωση προετοιμάστηκε όσο καταλληλότερα και καλύτερα γινόταν.
Ο τεχνικός ηγέτης της «Κυρίας», Ρόνι Λέβι, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Παλάνκα και στον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες Σίλντενφελντ.
Πιθανό σχήμα για την Ανόρθωση είναι Αρούς κάτω από τα δοκάρια, Αρτυματάς και Ντουγκλάο στο κέντρο της άμυνας, Σιβού και Πράνιτς στα αμυντικά άκρα, Γκάντσεφ και Βικτόρ ως ανασταλτικά χαφ, με Ράγιος σε ρόλο οργανωτή, Αμπντουλάγιεφ και Σισέ στις πτέρυγες και Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.
Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Ερτάν Σουζγκιούν η Πάφος συμφώνησε με τον Λάντρι Ντιμάτα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
BEST OF THEMASPORTS