Ακολουθήστε μας στο Google news
«Καθάρισε» και τη Λαμία η ΑΕΛ. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέλετιτς, η ομάδα της Λάρισας επικράτησε 2-0 στο ΔΑΚ και πλέον αρχίζει να εδραιώνεται στο πάνω μισό της Super League.
Το πήρε κι αυτό!
Μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Ξάνθης με γκολ στα χασομέρια, η ΑΕΛ (με τον Φυντάνη να μην είναι στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του) επικράτησε εύκολα 2-0 της Λαμίας στο ΔΑΚ με δύο τέρματα του Ντέλετιτς (18’, 31’), έφθασε τους 20 πόντους στη Super League, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο.
Δεν μέτρησε ορθώς- τέρμα - του Βουό στο 37’, καθώς ήταν σε αντικανονική θέση ο παίκτης των γηπεδούχων, ου είχαν δοκάρι με τον Αναστασόπουλοστο 48'.
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Παντελιάδης (28' Τσούκαλος), Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Πίτι (61' Φράγκος), Αναστασόπουλος (56' Μπουμπούλης-Τσαμπρούνης), Βουό.
Στον πάγκο: Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λάγος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (79' Μπάλλας), Κρίζμαν (88' Μασούρας), Ναζλίδης (90'+2' Γιαννιτσάνης)
Στον πάγκο της ομάδας της Λάρισας: Θεοδωρόπουλος, Περόνε, Φάρκας, Λεοζίνιο.
«Φρένο» σε Αστέρα από Παναιτωλικό!
Σερί ήταν και πάει... Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Παναιτωλικού (0-0) και μπήκε τέλος στο... τρελό σερί νικών που «έτρεχε» το τελευταίο διάστημα!

«Γκρέμισε» το στόχο του Αστέρα Τρίπολης για περαιτέρω… αναρρίχηση ο Παναιτωλικός!
Με ξεκάθαρο αμυντικογενές πλάνο, οι Αγρινιώτες πήραν το 0-0 μέσα στην Τρίπολη κι έβαλαν τέλος στο σερί πέντε νικών των Αρκάδων στη Σούπερ Λίγκα.
Πολύ μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να έχει την υπεροχή, να φτιάχνει 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά να μην μπορεί να λύσει το... γόρδιο δεσμό. Κάπως έτσι «έπιασε» και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον πέμπτο Πανιώνιο (ματς λιγότερο).
Από την άλλη, τα «καναρίνια» πήραν αυτό για το οποίο κατέβηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παίρνοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο -εξαιρετικός σήμερα- Μπεχαράνο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (76’ Δουβίκας), Τόνσο, Ινσάλδο (69’ Μαντίντα), Μανιάς.
Στον πάγκο του Αστέρα: Τσίφτσης, Σελίν, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Μπέρτος.
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρότσα (63’ Τσοκάνης), Μοράρ, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ (85’ Μαρινάκης), Μαρκόφσκι (46’ Κλέσιο), Ρόσα.
Στον πάγκο του Παναιτωλικού: Τσέναμο, Βασιλούδης, Βακράκος, Μόρας.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει και 38 του να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να σκοράρει. Ο Μαροκινός βοήθησε τα μέγιστα για το μεγάλο διπλό της Ναντ απέναντι στην Παρί (2-1).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS