Ο Χατζηβασίλης μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Τσίρειο στάδιο, που βρήκε τον Απόλωνα να νικάει με 5-0 τον Ολυμπιακό, ο άσσος των "κυανολεύκων", Γιάννης Χατζηβασίλης μίλησε στην κάμερα της Prime Tel.Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Κύπριος επιθετικός:Για τη σημερινή και το μηδέν παθητικό: «Πολύ σημαντικό που κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Δίνεται εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».
Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η ομάδα πρέπει να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Ερμή, να πάμε με τη βοήθεια του Θεού να κερδίσουμε για να έχουμε καλές γιορτές».
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.