Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σωφρόνης Αυγουστή στον απογευματινό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό θα παρατάξει την ομάδα του με έξι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Ομόνοια.
Ο κόουτς των «κυανολεύκων» άφησε εκτός ενδεκάδας τους Ρομπέρζ, Βασιλείου, Άλεφ, Ντα Σίλβα, Γιάκολιτς και Σκέμπρι και την θέση τους πήραν
οι Πιτσιάν, Ζάντερ, Μαρτίνες, Άλαν, Παπουλής και Σαρδινέρο.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή κάνει εκτεταμένο ροτέισιον κόντρα στους «μαυροπράσινους», έτσι ώστε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας που θα ακολουθήσει σε πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο.
Δείτε την ενδεκάδα:Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Πιτσιάν, Ζάντερ, Σακέτι, Άλαν, Μαρτίνες, Σαρδινένο, Παπουλής, Ζελάγια.

Σύμφωνα με την Σέρβικη ιστοσελίδα MOZZART SPORT συνδέει την Πάφο με τον Σέρβο δεξιό μπακ Ογκνιέν Μίμοβιτς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS