Ακολουθήστε μας στο Google news
Απίστευτο περιστατικό στην αναμέτρηση της Τρουά με την Αμιάν, όπου ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων εννιά λεπτά αφού είχε μετρήσει κανονικά, καθώς η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή!
Σε μία εβδομάδα που το θέμα του VAR βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στη Γαλλία, αφού αποφασίστηκε η τοποθέτηση του από την επόμενη σεζόν στη Ligue 1, σημειώθηκε μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες φάσεις που έχουμε δει.
Στην αναμέτρηση της Τρουά με την Αμιάν για τη 18η αγωνιστική του Σαμπιονά, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, χάριν σε γκολ του Νταρμπιόν στο 78'.
Στο 32ο λεπτό ωστόσο της αναμέτρησης ο επιθετικός της Τρουά, Suk Hyun-Jun έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι και να προσγειώνεται στη γραμμή της εστίας, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φανεί αν την πέρασε ολόκληρη.
Το ρολόι ωστόσο του διαιτητή φέρεται να δονήθηκε (υπάρχει η τεχνολογία goal line technology), εκείνος αποφάσισε να κατακυρώσει το γκολ, στη συνέχεια όμως φάνηκε πως η απόφαση ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα έπειτα από εννιά λεπτά να αποφασιστεί η ακύρωση του τέρματος!
Στη συνέχεια της ίδιας φάσης πάντως η Τρουά κατάφερε να σκοράρει, γκολ όμως που επίσης δεν μέτρησε!
Οπως έγινε γνωστό πάντως, το ρολόι του διαιτητή παρουσίασε πρόβλημα κι αυτό έδειξε ότι πέρασε η μπάλα τη γραμμή...

Πηγή: sdna.gr
Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μόργκαν Μπράουν στον Απόλλωνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από εξαετή θητεία στον Άρη. Ο 26χρονος Άγγλος (γεννημένος στο Λέστερ) έχει ζήσει από την πρώτη μέρα, την «μεταμόρφωση» των πρασίνων της Λεμεσού, από κομπάρσοι σε πρωταγωνιστές…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS