Ακολουθήστε μας στο Google news
Το σούπερ ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ δεσπόζει των αναμετρήσεων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Δείτε πιο κάτω τις αποδόσεις της
Megabet Plus για το αγγλικό ντέρμπι, καθώς επίσης και για τις αναμετρήσεις Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ και Τορίνο-Νάπολι.
Κάντε κλικ στο
https://www.megabetplus.com.cy για να επισκεφτείτε την μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο στο διαδίκτυο, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ
Ντέρμπι κομβικής σημασίας διεξάγεται στο «Etihad Stadium» με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Τότεναμ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάζεται ασταμάτητη, ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός κρατάει χαμηλούς τόνους. Εξάλλου η Τότεναμ είναι δυνατή ομάδα και είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σίτι.
Στις αποδόσεις της Megabet Plus η Μάντσεστερ Σίτι είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη λόγω της εκπληκτικής αγωνιστικής φόρμας που βρίσκεται. Ο άσος δίνει 1.56 ενώ το διπλό για νίκη της Τότεναμ βρίσκεται στο 5.01. Η ισοπαλία προσφέρει 4.19.
Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ που θα σημειωθούν, το over προσφέρει απόδοση 2.27 ενώ το under είναι στο 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1.63.
Τορίνο-Νάπολι
Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στο «Olimpico Grande» όπου η αήττητη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές Τορίνο υποδέχεται την Νάπολι που βρίσκεται σε κάμψη το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, με τους «παρτενοπέι» να είναι σαφώς το φαβορί για κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
H Megabet Plus στις αποδόσεις της δίνει προβάδισμα νίκης στην Νάπολι, καθώς το διπλό δίνει 1.62, ενώ αντίθετα ο άσος για νίκη της Τορίνο δίνει 5.02. Όσον αφορά την ισοπαλία, η απόδοση προσφέρει 3.93.
Για τα γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα, η απόδοση για το over παρέχει 1.69 ενώ η απόδοση για το under είναι στο 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1.63. Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα, η απόδοση δίνει 1.74.
Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ
Το ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Ρεάλ Σοσιεδάδ θα γίνει στο «San Mames».
Η Μπιλμπάο βρίσκεται σε πολύ καλύτερη ψυχολογία και απόψε θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες κόντρα στην ντεφορμέ Σοσιεδάδ, που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και άμυνα που μπάζει από παντού.
Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Μπιλμπάο έχει προβάδισμα για να πάρει το τρίποντο, καθώς η απόδοση για τον άσο είναι στο 2.27. Η απόδοση για το διπλό της Σοσιεδάδ είναι στο 3.22, ενώ η ισοπαλία δίνει 3.34.
Όσον αφορά τα τέρματα, η απόδοση για το over 2.5 παρέχει 1.86, ενώ για το under δίνει 1.95. Εάν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι στο 1.72.
Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (27/10, 19:00) στο ΓΣΠ, αφού η 2η στη βαθμολογία Ομόνοια θα κοντραριστεί με την πρωτοπόρο Πάφος FC για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
BEST OF THEMASPORTS