Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού της 16ης αγωνιστικής κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.
Μετά το πέρας της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο ΓΣΠ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».
Αποστολή:
Perez, Gudino, Αλεξάνδρου, Lago, Βούρος, Μερκής, Morais, Vinicius, Farias, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Zahid, Ebecilio, Bertoglio, Sallai, Pote, De Camargo, Grubac.
Νέα προπόνησης:
Φυσιοθεραπεία έκανε σήμερα ο Carlao. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Ιωάννου και ολοκλήρωσε με ατομικό. Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Milanov και Waterman.
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη που ετοιμάζει κι άλλη ενίσχυση...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS