Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Σωτήρης Καϊάφας είναι ο μεγάλος φιλοξενούμενος του Κώστα Μαλέκκου, στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0).
Ο Σωτήρης Καϊάφας, την μεγάλη του καριέρα την έκανε με το «τριφύλλι» στο στήθος, όμως είχε και λίγες συμμετοχές στην Εθνική Κύπρου, με τον παλαίμαχο "άσσο" της Ομόνοιας να αποκαλύπτει on air γιατί δεν ήθελε να πηγαίνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Δεν ήθελα να πηγαίνω στην Εθνική. Παίζαμε με μεγαθήρια και ήμασταν συνέχεια σε άμυνα. Τι να έκανα μόνο μου; Δεν ήθελα να πάω αφού γινόμουν ρεζίλι»
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.