Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως έγινε από την Πέμπτη (14/12) γνωστό η Ομόνοια ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του 29χρόνου Βούλγαρου τερματοφύλακα, Νικολάι Μιχαίλοφ.
Τελικά ο πορτιέρο από την χώρα των Βαλκανίων πέρασε κανονικά και με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις, και το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12) ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «τριφυλλοφόρους».
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγή (θα διαγραφεί από το ρόστερ) και τον τραυματισμό του Φελτχούιζεν, η Ομόνοια έμεινε μόνο με τον Αντρέα Χριστοδούλου, έτσι οι «πράσινοι» αναγκάστηκαν να επισπεύσουν όλες τις διαδικασίες για την απόκτηση του Βούλγαρου τερματοφύλακα, ο οποίος θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό των πρώτων δύο.
Φυσικά ο Μιχαίλοφ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα το «τριφύλλι» και συγκεκριμένα από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, καθώς δεν έχει πρόλαβει να εγγραφεί στην ΚΟΠ κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο Βούλγαρος και να εγγραφόταν στην Ομοσπονδία, πάλι θα ήταν αρκετά δύσκολο να αγωνιστεί, καθώς με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του, ο Πέτεφ σίγουρα θα τον άφηνε στον πάγκο δίχως καμιά άλλη επιλογή.
Έτσι με αυτά τα δεδομένα στο ματς με τον Εθνικό Άχνας θα δούμε για ακόμη μια φορά τον νεαρό, Αντρέα Χριστοδούλου να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας για να υπερασπιστεί τα δίχτυα της ομάδας του.
Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να «αδειάσει» μια θέση από το «Ηλίας Πούλλος» για να μπορέσει να πάρει την θέση του ο Μιχαίλοφ, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.
Ίσως την ερχόμενη βδομάδα (Δευτέρα) και πριν το επόμενο ματς της Ομόνοιας με την Πάφο, να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό έτσι ώστε ο Βούλγαρος πορτιέρο να μπορεί να εγγραφεί στο ρόστερ και να αγωνιστεί.
Με την προσθήκη του Μιχαίλοφ, ευελπιστούν όλοι στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, ότι ο 29χρόνος τερματοφύλακας θα προσδώσει τα αναμενόμενα και θα δώσει τα δικά του στοιχεία κάτω από τα δοκάρια των «πρασίνων», έτσι ώστε να «σουλουπωθεί» και η αμυντική γραμμή της Λευκωσιάτικης ομάδας.
Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (27/10, 19:00) στο ΓΣΠ, αφού η 2η στη βαθμολογία Ομόνοια θα κοντραριστεί με την πρωτοπόρο Πάφος FC για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
BEST OF THEMASPORTS