Ακολουθήστε μας στο Google news
Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους
Οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ΑΕΚ των δύο Κύπριων παικτών, Μυτίδη σε Κέρκυρα και Εγγλέζου σε Άρη, δημιουργούν το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Λαρνακιώτικη ομάδα σε μεταγραφή.
Από εκεί που φαινόταν πως δεν θα προέκυπτε κάτι στο θέμα ενίσχυσης τον Ιανουάριο, οι πρόσφατες εξελίξεις με τους δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές δημοουργούν, πλέον, αυτό το σκηνικό.
Ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, το ψάχνει και εάν δεν είναι με Κύπριο παίκτη η μεταγραφική κίνηση που θα γίνει, τότε αυτή δεν αποκλείεται να είναι με περίπτωση ξένου – κοινοτικού ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, για να μην χρειαστεί να φύγει κάποιος άλλος παίκτης που είναι στον κατάλογο Α.
Με προβλήματα περιμένει τους «φτεροπόδαρους»
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου συνεχίζεται με αγωνιστικά προβλήματα για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Πέρα της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες, Λαμπάν, δεν υπολογίζονται ούτε οι Τρουγιόλς και Χέφελ, μιας και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να προπονηθούν ούτε την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς.
Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ενόψει της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
BEST OF THEMASPORTS