Ακολουθήστε μας στο Google news
Διεθνείς φιλικούς αγώνες με τα Σκόπια θα δώσει στην Πάφο Εθνική μας ομάδα Παίδων U-15.
Οι αγώνες θα γίνουν στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί και ο δεύτερος αγώνας την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 14:30.
Για τα φιλικά με τα Σκόπια, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U15 Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου έχει επιλέξει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
ΑΕΚ: Αντρέας Κόκκινος
ΑΕΛ: Μιχάλης Κυριάκου, Χαράλαμπος Μελαναρκίτης, Ευάγγελος Ανδρέου, Ευαγόρας Αντωνίου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης, Μάριος Γεωργίου
ΑΠΟΕΛ: Ιωάννης Χατζηγιάννης, Κωνσταντίνος Βρόντης, Νικόλας Δημητρίου, Λούκας Καλογήρου, Γιάννης Σατσιάς
ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Νικόλας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Παρασκευάς Ορφανίδης, Χρίστος Ρώη Χρυσοστόμου, Ηρόδοτος Χριστοδούλου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αντρέας Χατζηγαβριήλ, Στέλιος Ανδρέου, Χρίστος Βενιζέλος
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Στις 10:30 στην Αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η ΚΟΠ πραγματοποίησε την κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, γνωστό πλέον ως Cyprus League by Stoiximan, για την περίοδο 2025-2026!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS