Ο Άκης Ιωακείμ θα είναι η τρίτη φορά που θα κοουτσάρει την Ομόνοια σε παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα έχοντας στον πάγκο τον Σωφρόνη Αυγουστή, με τον Κύπριο κόουτς μέχρι στιγμής να μετράει δύο ήττες.
Η Ομόνοια σήμερα θέλει διακαώς να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την «πεντάρα» που δέχθηκε από την ΑΕΚ, κι αυτό που περιμένουμε να δούμε, είναι αν η τρίτη συνάντηση του Ιωακείμ και του Σωφρόνη Αυγουστή θα αποδειχθεί στο τέλος της ημέρας φαρμακερή, με τους "πράσινους" να πανηγυρίζουν τη νίκη.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.