Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να «κλείσει» την καριέρα του στον σύλλογο που την ξεκίνησε, την Νιούελς Ολντ Μπόις.
Ωστόσο ο 30χρονος Αργεντινός διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς έως το καλοκαίρι του 2021, ανέφερε στην συνέντευξή του στο «TYC Sports» ότι προβληματίζεται για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του και την ασφάλεια της οικογένειάς του, εφόσον τελικά πάρει την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει σε αυτήν μετά το τέλος της υπερεπιτυχημένης παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα.
sdna.gr
Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους αποχαιρέτησε την Ομόνοια με συγκινητικό μήνυμα στα σοσιαλ μίντια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
BEST OF THEMASPORTS