Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να «κλείσει» την καριέρα του στον σύλλογο που την ξεκίνησε, την Νιούελς Ολντ Μπόις.
Ωστόσο ο 30χρονος Αργεντινός διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς έως το καλοκαίρι του 2021, ανέφερε στην συνέντευξή του στο «TYC Sports» ότι προβληματίζεται για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του και την ασφάλεια της οικογένειάς του, εφόσον τελικά πάρει την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει σε αυτήν μετά το τέλος της υπερεπιτυχημένης παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα.
sdna.gr
Δημοσίευμα αναφέρει ότι ναυάγησε η μεταγραφή Σεμέδο στην Αλ Νταχρά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS