Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, με γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει:
«ΑΕΛίστες, οι ώρες που περνάμε έπειτα από τον χθεσινό αποκλεισμό μας από την ομάδα της Αγίας Νάπας την οποία δημόσια συγχαίρουμε είναι για όλους δύσκολες.
Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές μας στην ολότητα τους είναι δεδομένο ότι δεν αντιλήφθηκαν σε καμία περίπτωση την σοβαρότητα του αγώνα και υποτίμησαν τον αντίπαλο κάτι για το οποίο δεν είχαν κανένα δικαίωμα από την στιγμή που είναι επαγγελματίες, εργάζονται και αμοίβονται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.
Η ευθύνη λοιπόν δεν βαραίνει ένα οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, αλλά όλους μας και επειδή πολλές φορές στο παρελθόν κάναμε αναφορά σε οικογένεια δεν πρόκειται να αναζητήσουμε εξιλαστήρια θύματα. Ο κάθε ένας έχει το μερίδιο ευθύνης του και όπως χαιρόμαστε μαζί στις επιτυχίες, έτσι λυπόμαστε και υποφέρουμε όλοι μαζί γι’ αυτή τη μαύρη ποδοσφαιρική μέρα για την ομάδα μας.
Η Διοίκηση αποφάσισε ως οφείλει και προχωρά σε ορισμένες ενέργειες οι οποίες κρίνονται επιβεβλημένες έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας για να αντιστρέψουν την κατάσταση βγάζοντας την ομάδα μας στην Ευρώπη.
Όσο επίπονη και αν ήταν η χθεσινή βραδιά, αλλά και η σημερινή ημέρα, έχουμε όλοι μας υποχρέωση, Κόσμος, Διοίκηση, Τεχνική ηγεσία αλλά και ποδοσφαιριστές να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα.
Κάτω τα κεφάλια, λίγα λόγια και σκληρή δουλειά από την ομάδα, στήριξη και συμπαράσταση από την Διοίκηση και τον κόσμο.
Ο δρόμος μέχρι την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος είναι ακόμα πολύ μακρύς. Δεν υπάρχει περίπτωση να φυγομαχήσουμε ότι αναποδιές κι’ αν συναντήσουμε στο δρόμο μας. Η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι θα είναι μέχρι τέλους για αυτό βλέπουμε την επόμενη μέρα.
Η Διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή μελετούσαν εδώ και αρκετές μέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιοτητας την κατάσταση σε σχέση με την ουσιαστική ενδυνάμωση της ομάδας. Όλα όσα πρέπει να γίνουν θα γίνουν έτσι ώστε η ΑΕΛ να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε όμως προέχουν οι αναμετρήσεις που είναι όλες σημαντικότατες.
Τις απολογίες μας γι’ αυτή τη μαύρη βραδιά της ομάδας μας προς όλους τους ΑΕΛίστες που πόνεσαν μαζί μας χθες βράδυ. Γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε.
Ζήτω η ΑΕΛ!
Ανδρέας Σοφοκλέους
Πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού»
Την απόκτηση του 20χρονου Πορτογάλου αμυντικού μέσου, Αλεξάντρε Μπρίτο με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε η Πάφος FC.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS