Ακολουθήστε μας στο Google news

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 12ης Αγωνιστικής παρέλαβε ο Miguel Palanca σήμερα (1/12) πριν την πρωινή προπόνηση της Ανόρθωσης. Αφού έβγαλε την αναμνηστική φωτογραφία με το βραβείο Stoiximan Top Goal, έδωσε και την πιο κάτω συνέντευξη στον ΠΑ.Σ.Π.: Ερώτηση: Τα συγχαρητήρια μας Μιγκέλ για το βραβείο! Απάντηση: "Ευχαριστώ, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Θέλω απλά να πω επίσης ένα ευχαριστώ στους φίλαθλους που το ψήφισαν και τίποτα περισσότερο πέραν του ότι θα βάζω πάντα τα δυνατά μου για να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα ώστε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε η Ανόρθωση και εγώ προσωπικά τους στόχους μας". Το γκολ εναντίων του Ερμή το πέτυχες με απευθείας βολέ μετά από κόρνερ του Ράγιος. Το είχατε δουλέψει; "Συνηθίζω να παίρνω θέση στα κόρνερ, ο Ρούμπεν προσπάθησε να με βρει και καταφέραμε στο τέλος να μπει αυτό το ωραίο γκολ. Έχω ξαναβάλει παρόμοια γκολ καθώς εμπιστεύομαι το πόδι μου σε τέτοια σουτ". Η Ανόρθωση φέτος εκτός από ποιότητα έφερε στην ομάδα ποδοσφαιριστές με εμπειρία πίεσης πρωταθλητισμού από μεγάλες ομάδες ή/και με τίτλους. Μερικά παραδείγματα είναι ο Abdullayev (4 τίτλοι), ο Schildenfeld (8 τίτλοι), ο Pranjic (τίτλοι και θητεία σε Μπάγερν Μονάχου) κι εσύ που έπαιξες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πόσο σημαντικό είναι αυτό; "Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό μαζί με το ταλέντο να κουβαλάς τέτοιες εμπειρίες. Ήρθαν πλέον στην Ανόρθωση τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες πολλών οπαδών με πίεση πρωταθλητισμού. Που αγωνίστηκαν σε μεγάλους αγώνες και μεγάλα στάδια και κέρδισαν τίτλους. Αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να δώσει και κάτι στην ομάδα από αυτήν την εμπειρία που κουβαλάμε". Εσύ προσωπικά το 2009 είχες την τύχη να αγωνιστείς σε ένα El Classico (Barcelona vs Real Madrid 2-0, Eto’o 83’ & Messi 90’). "Ναι, ήταν φοβερό, φανταστικό συναίσθημα! Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στον κόσμο κι αυτό τα λέει όλα". Πως βλέπεις τη ζωή στη Κύπρο, σου αρέσει; "Ναι πολύ. Εγώ και η οικογένεια μου περνάμε καλά εδώ και είμαστε χαρούμενοι. Μοιάζει λίγο η Κύπρος με εκεί που μέναμε στην Ισπανία". Πηγή: pasp.org.cy
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ