Ακολουθήστε μας στο Google news
Τόσο καιρό ακούγαμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος στο πρωτάθλημα και με τις περισσότερες ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ.
Κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας δέχθηκαν αρκετή κριτική από τους ίδιους τους οπαδούς τους, όμως φαίνεται πως η ομάδα έχει μπει στη σωστή τροχιά και έχει αρχίσει να θυμίζει τον ΑΠΟΕΛ που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης έδωσε την ευκαιρία στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στους ποδοσφαιριστές του να αποδείξουν ότι το συγκρότημα αποτελείται από 22 ισάξιους παίχτες που είναι έτοιμοι όποτε χρειαστεί να βοηθήσουν και να μην φανεί κανενός η απουσία από την 11άδα.
Τώρα ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη (29/11) κόντρα στον Ερμή εκτός έδρας για την εξ'αναβολής πρώτη αγωνιστική όπου αναβλήθηκε λόγω των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Σε αυτό το παιχνίδι δικαίωμα συμμετοχής δεν θα έχουν οι Πέρεθ, Γουδίνιο, Βούρος, Σαλάι και Ζαχίντ. Ο λόγος που θα απουσιάσει αυτή η πεντάδα είναι ότι την ημερομηνία που ήταν ορισμένο το παιχνίδι δεν ήταν εγγεγραμμένη στην ΚΟΠ και έτσι τώρα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του ΓΣΖ.
Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που έδωσε φανέλα βασικού στο χθεσινό (25/11) ματς κόντρα στον Ολυμπιακό του νεαρού τερματοφύλακα Ανδρέα Παρασκευά. Από την στιγμή που δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε τον πρώτο τερματοφύλακά του αλλά ούτε και τον δεύτερο, τότε αυτόματα ο Παρασκευά θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί τα δοκάρια του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ερμή και έτσι ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να τον έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμο γίνεται.
Νέο... εξωαγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στον ΑΠΟΕΛ, αφού η FIFA επέβαλε εμπάργκο μεταγραφών στην ομάδα της Λευκωσίας, με την υπόθεση να καταχωρείται στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας χθες Τρίτη 14 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS