Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο ντέρμπι με την Ομόνοια είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Αρχάγγελο.
Ο Γιώργος Δώνης βλέπει με ικανοποίηση τις επιλογές του να αυξάνονται και αυτό του λύνει τα χέρια, αλλά παράλληλα του προκαλεί και (ευχάριστους) «πονοκεφάλους» σε κάποιες θέσεις όπου παρατηρείται «συνωστισμός»!
Πρώτου ομως καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει στο «αιώνιο» ντέρμπι και το σύστημα που θα επιλέξει.
Τα σενάρια είναι πολλά, όμως δεν ωφελεί να αρχίσουμε να τα αραδιάζουμε.
Πάντως, μπορεί να ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα το μεγάλο ματς με τη Ρεάλ, αλλά στο μυαλό του Δώνη βρίσκεται μόνο το ντέρμπι με την Ομόνοια και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται τη «Βασίλισσα», αφού ο βασικός στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι πάντα το πρωτάθλημα και ήδη έχει χαθεί αρκετό έδαφος το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί στη συνέχεια.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός δίνει βαρύτητα πριν από τέτοια ντέρμπι στο κομμάτι της ψυχολογίας, γι΄ αυτό και κάνει... «ταχύρρυθμα μαθήματα» σε όσους αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και δεν γνωρίζουν ακόμα τι εστί κυπριακό «Ελ Κλάσικο», προκειμένου να είναι και πνευματικά πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη «μάχη».
Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων των Εφραίμ και Ποτέ τον χαροποίησε ιδιαίτερα, όμως δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους εάν δεν είναι 100% έτοιμοι.
ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» το βράδυ της Κυριακής (13/05, 19:00) στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, σε ένα αμφίρροπο ντέρμπι το οποίο έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
11/04 @ 21:00
Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά με ανατροπή χάρις τα γκολ των Αντερέγκεν και Λίπσκι κέρδισε με 2-1
08/04 @ 17:33
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 52 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κοινής επίθεσης, απειλής, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 06 Απριλίου, 2025, στην Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS