Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά τους Ζοζέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε, μπαίνει και το όνομα του Μαουρίσιο Ποκετίνο στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Παρί Σεν Ζερμέν.
Καθώς θεωρείται δεδομένο ότι ο Ουνάι Έμερι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας στο τέλος της φετινής σεζόν, ειδικά αν η Παρί δεν κάνει καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναζητείται ήδη ο διάδοχός του.
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ομόλογός του της Τσέλσι ακούγονται ήδη, αλλά τώρα μπαίνει στο... παιχνίδι και ο Ποκετίνο, ο οποίος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στην εξαιρετική δουλειά του τα τελευταία χρόνια στην Τότεναμ.
Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται τελικά ο 45χρονος Αργεντινός τεχνικός να καταλήξει στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι επίσης τον θέλουν, αν ο Μουρίνιο αποδεχθεί την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν.
sdna.gr
Άσπρος καπνός βγήκε από την σημερινή συνάντηση ΚΟΑ και Πάφου για το γηπεδικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS