Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μέχρι σήμερα πορεία της Ανόρθωσης και η πρωτιά στη βαθμολογία (μαζί με ΑΕΚ στους 23 βαθμούς) μόνο ικανοποίηση έχει σκορπίσει στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας. Άλλωστε, πάει καιρός που η «Κυρία» έχει να νιώσει στο πετσί της μία ανάλογη πορεία. Το έχει ανάγκη και για την ώρα καταφέρνει να είναι στα ψηλά.
Είναι παραδεκτό ότι το ρόστερ που υπάρχει είναι ποιοτικό μεν, όμως χρειάζεται μπόλιασμα με ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να δώσουν ακόμη περισσότερα. Ο Ρόνι
Λέβι γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι με κάποιες καλές κινήσεις τον Ιανουάριο η ομάδα του θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τον πρώτο στόχο που έθεσε και που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην
Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια.
Γι’ αυτό έχει αρχίσει δειλά-δειλά να κοιτάζει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν, χωρίς όμως για την ώρα να υπάρχει κάτι το
προχωρημένο. Είναι άλλωστε νωρίς, μιας και ακολουθούν ακόμη επτά ματς (έξι στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο) και δεν αποκλείεται κάποια δεδομένα μέχρι τα
Χριστούγεννα να διαφοροποιηθούν.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν θα γίνουν σίγουρα
τρεις κινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να
εξαντληθούν και οι τέσσερις που δικαιούται κάθε ομάδα να υλοποιήσει. Η μία κίνηση θα αφορά την
κορυφή της
επίθεσης. Εκεί όπου η ομάδα έδειξε αδυναμία στο να πάρει γκολ από τους επιθετικούς της, πλην του τελευταίου αγώνα με τον Ολυμπιακό με το χατ-τρικ του Καμαρά.
Μία δεύτερη σκέψη είναι για
ενίσχυση στα «
φτερά» της επίθεσης όπως και με ένα παίκτη στη μεσαία γραμμή. «
Εξαρόοκτάρι» περισσότερο… Όλα αυτά υπάρχουν ως μία πρώτη σκέψη στο μυαλό του Λέβι. Αν κάποιοι παίκτες δείξουν άλλο πρόσωπο στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα.
Ένα άλλο ερώτημα που θα απασχολήσει σε μεταγενέστερο στάδιο είναι το ποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αποχωρήσουν για να δηλωθούν οι καινούργιοι. Ακόμη είναι νωρίς και κανείς στη
διοίκηση αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θέλει να μπει στα
βαθιά τη δεδομένη στιγμή επί του θέματος ενίσχυσης και αποχωρήσεων. Υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια ακόμη μέχρι την μεταγραφική περίοδο άλλωστε…
Επειδή όμως επιβάλλεται να γίνεται ένας
προγραμματισμός από νωρίς, είναι λογικό κάποια πράγματα να υπάρχουν στο μυαλό των ανθρώπων της «Κυρίας».
Πάει γι' άλλα ο Απόλλωνας...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS