Ακολουθήστε μας στο Google news

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την ΑΕΚ! Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία την Ένωση για τα επεισόδια πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με το κατηγορητήριο -όπως αναμενόταν- να είναι βαρύ. Όπως μετέδωσε, λοιπόν, ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM, η κλήση σε απολογία αφορά, τόσο την ένταση πριν την έναρξη του αγώνα όσο και τα δύο καπνογόνα και το κατηγορητήριο περιλαμβάνει άρθρα που προβλέπουν μέχρι και αφαίρεση βαθμών! Ο «δικέφαλος» θα δικαστεί, συγκεκριμένα, με βάση το άρθρο 15 παράγραφος 4 περίπτωση β' του Πειθαρχικού Κώδικα, που αφορά επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, τα οποία συνοδεύονται από βιαιοπραγίες κατά προσώπων και φθορές και για την παράβαση αυτή προβλέπεται πρόστιμο 50.000 έως 250.000 ευρώ, τιμωρία της έδρας για δύο έως τέσσερις αγωνιστικές και επιπλέον αφαίρεση τριών βαθμών! Στην ΑΕΚ, πάντως, είναι αισιόδοξοι ότι η ομάδα δεν θα τιμωρηθεί με κάτι περισσότερο από πρόστιμο, αφού δεν προκύπτει τέτοια τιμωρία βάσει του φύλλου αγώνα, της έκθεσης του παρατηρητή και κυρίως, της έκθεσης της αστυνομίας. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα βρεθεί ενώπιον του Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας το πρωί της προσεχούς Παρασκευής. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/2239126 από 07-11-2017 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α' και β' - περ. β΄, 3 περ. α' και στ', 4 περ. β' του Π.Κ. της ΕΠΟ. Πηγή: www.sport-fm.gr  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ