Viral αντίδραση: Ο Λεμπρόν Τζέιμς δάκρυσε από τα γέλια!
Ο Κλέμπερ είχε την ευκαιρία να πετύχει... γκολ-φάουλ, αλλά αστόχησε απελπιστικά στο lay-up που επιχείρησε και ο ΛεΜπρόν τον «δούλεψε» κανονικότατα!


Η ανάρτηση:
«17.10.2025 • Η μέρα που σταμάτησε ο χρόνος για όλους μας.
👉 Δεν βάζουμε ασπρόμαυρες φωτογραφίες γιατί αυτό δεν ταιριάζει στον Σταύρο Δημοσθένους • Ντόμπρος, μάγκας, παντελονάτος που δεν έσκυψε λεπτό το κεφάλι του
🙏 Για πάντα στη σκέψη και στη καρδιά μας, με τα λόγια του και την νοοτροπία του να μας οδηγούν
Σε ευχαριστούμε για όλα Πρόεδρε • Εκ μέρους της οικογενείας της #karmiotissafc»
View this post on Instagram
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται να του έστησαν ενέδρα θανάτου έξω από την οικία του, όπου άνοιξαν πυρ με το θύμα να δέχεται αριθμό πυροβολισμών. Οι δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετέπειτα, το θύμα μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο από τον γιο του προκειμένου να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο. Στην πορεία προκλήθηκε ατύχημα με αποτέλεσμα δεύτερο αυτοκίνητο να πάει στο σημείο προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο ο 49χρονος.
Οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο διερεύνησης.
Ο Σταύρος Δημοσθένους είχε εμπλοκή στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου από το 2014 και μετά. Είτε διατελέσει πρόεδρος του Άρη Λεμεσού από το 2014 μέχρι το 2019 ενώ στη συνέχεια ήταν αυτός που έφερε τον επενδυτή Ντιμίτρι Πούνιν στην Καρμιώτισσα.
Το 2023 ο Πούνιν αποχώρησε και ο Δημοσθένους ανέλαβε τηνμ προεδρία της Καρμιώτισσας ενώ το καλοκαίρι του 2025 είχε εκφράσει την πρόθεση του για να αναλάβει την προεδρία της ΚΟΠ, χωρίς όμως να προχωρήσει η υποψηφιότητα του.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις