«Βόμβα» για Μουρίνιο και Ρεάλ Μαδρίτης!
Νέα δεδομένα προκύπτουν γύρω από το ενδεχόμενο επιστροφής του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να τοποθετείται δημόσια επί του ζητήματος.




Συγκεκριμένα, θύμα της δολοφονίας φαίνεται να είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.
Σημειώνεται ότι, η φωτιά που ξέσπασε σε όχημα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Γερμασόγειας, συνδέεται με την δολοφονία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται να του έστησαν ενέδρα θανάτου έξω από την οικία του, όπου άνοιξαν πυρ με το θύμα να δέχεται αριθμό πυροβολισμών. Οι δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετέπειτα, το θύμα μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο από τον γιο του προκειμένου να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο. Στην πορεία προκλήθηκε ατύχημα με αποτέλεσμα δεύτερο αυτοκίνητο να πάει στο σημείο προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο ο 49χρονος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος από το κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλαξεως μέχρι τον κυκλικό κόμβο Τροόδους θα είναι κλειστός.
Δείτε βίντεο:
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις