Ακολουθήστε μας στο Google news
"A Bola" και "Record" φιλοξενούν ρεπορτάζ με βάση τα οποία ο Παπ Αμπού Σισέ είναι στη μεταγραφική λίστα της Μπενφίκα. Διαβάστε τι αναφέρουν για τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού.
Ο Παπ Αμπού Σισέ αποδείχθηκε λαβράκι για τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, αποδεικνύει ότι πολύ έκαναν που τον απέκτησαν οι "ερυθρόλευκοι". Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει σε έξι αγώνες, έχει σημειώσει 2 γκολ και σύμφωνα με τους Πορτογάλους είναι στη λίστα της Μπενφίκα.
Σύμφωνα με την "A Bola", η Μπενφίκα "ψάχνει για λύσεις στο κέντρο της άμυνας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Σενεγαλέζος παρακολουθείται από τη Μπενφίκα, η οποία έτσι κι αλλιώς στρέφει το ενδιαφέρον της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από εκεί άλλωστε είδε και απέκτησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού".
Η "Record" σημείωσε στο ρεπορτάζ της: "Ο Παπ Σισέ ήταν στόχος του scouting της Μπενφίκα. Οι αετοί αναζητούν κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να παίξει άμεσα στην πρώτη ομάδα, τον Ιανουάριο". Στο... κάρδο βέβαιο βάζουν και άλλους στόπερ, τον Mauricio Lemos της Λας Πάλμας και τον Marc-Oliver Kempf της Φράιμπουργκ.
Πηγή: www.sport24.gr
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα ρεβάνς για τον Α' προκριματικό του Europa League που διεξήχθη στο «Partizan Stadium», ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS