Αφού είδε κι απόειδε με κάποιους παίκτες του ο Πάμπος Χριστοδούλου, ειδικά στην άμυνα όπου σχεδόν κάθε φάση του αντιπάλου γίνεται γκολ, το είπε ξεκάθαρα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ότι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις.
Συγκεκριμένα, είπε πως ο Γενάρης είναι κοντά και ότι θα γίνουν αλλαγές, χωρίς φυσικά να μπει σε λεπτομέρειες.
Αναμενόμενη αντίδραση θα λέγαμε, αφού η Ομόνοια "φωνάζει" πως χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις και ειδικά στα μετόπισθεν, αφού κάποιοι παίκτες μέχρι τώρα, αποδείχθηκε πως δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας ή απλά... τόσο μπορούν τόσο παίζουν.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.