Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρωτοφανής και προκλητική απόφαση της FIFΑ, η οποία τιμώρησε με μια αγωνιστική τον Κώστα Μανωλά για... εσκεμμένη κίτρινη κάρτα στο ματς με την Κύπρο! Χάνει τον πρώτο αγώνα με Κροατία ο Έλληνας στόπερ. O 26χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του παιχνιδιού Κύπρος - Ελλάδα (1-2) στις 7 Οκτωβρίου και συνεπακόλουθα δεν θα είναι διαθέσιμος για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε, στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ στις 9 Νοεμβρίου. Ο λόγος αυτής της πραγματικά προκλητικής και πρωτοφανούς απόφασης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι ότι κατά την άποψή τους ο Κώστας Μανωλάς έκανε... εσκεμμένα καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Λευκωσίας, προκειμένου να πάρει κίτρινη κάρτα και να χάσει την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ στον Πειραιά για την τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση για την συγκεκριμένη απόφαση της FIFA και έτσι ο στόπερ της Ρόμα, ένας από τους πλέον σημαντικούς και βασικούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, θα χάσει το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Πέμπτη (21.45).
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ