Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν. Η ανακοίνωση:  Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο Στάδιο «BVB Stadion Dortmund» για τις παρακάτω σημαντικές πληροφορίες: - Οι φίλαθλοι μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τους τομείς 60-61. - Η είσοδος στη βόρεια κερκίδα θα ανοίξει για τους φιλάθλους στις 18:15. - Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως είναι προσεκτικοί στη διακίνηση τους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όπως αποφύγουν τη διακίνηση έξω από τη νότια πλευρά του γηπέδου. - Οι φίλαθλοι μας που θα ταξιδέψουν μόνοι τους μπορούν να συγκεντρωθούν στην πλατεία “Alter Markt” (Old Market). Στις 18:00 θα γίνει αναχώρηση προς το γήπεδο με ειδικό συρμό του μετρό U46 για τους φιλάθλους μας. Η μεταφορά είναι δωρεάν για όσους φιλάθλους μας έχουν εισιτήριο του αγώνα. - Υπενθυμίζουμε ότι η μεταφορά και το άναμμα πυρσών απαγορεύεται δια νόμου τόσο στην πόλη του Dortmund όσο και στο γήπεδο. Η αστυνομία έχει κάνει αυστηρές συστάσεις και έχει προειδοποιήσει ότι θα προχωρήσει σε συλλήψεις, σε περίπτωση που διαπιστώσει τέτοιες ενέργειες. Παρακαλούμε τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ όπως τηρήσουν τους κανονισμούς στην πόλη και στο στάδιο. - Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως ακολουθούν τις οδηγίες της τοπικής αστυνομίας για την ασφαλή τους άφιξη στο γήπεδο. - Για όσους φιλάθλους μας θα φτάσουν στο γήπεδο με δικά τους μέσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης Ε3 που βρίσκεται ανατολικά του γηπέδου. - Δεν θα γίνεται παραλαβή εισιτηρίων στο γήπεδο. - Πριν από την είσοδο στο στάδιο θα γίνεται επίδειξη του εισιτηρίου και σωματικός έλεγχος για όλους τους φιλάθλους μας. Ο έλεγχος θα διενεργείται από τους επιτηρητές του γηπέδου. - Στο χώρο θα υπάρχουν και επιτηρητές του ΑΠΟΕΛ. - Απαγορεύονται τα σακίδια και οι τσάντες στο γήπεδο. Υπάρχει χώρος εναπόθεσης απαγορευμένων αντικειμένων κοντά στην είσοδο των φιλάθλων μας. Το αντίτιμο είναι €0,50. - Απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους μας σε άλλη κερκίδα. - Το κάπνισμα επιτρέπεται. - Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Borussia Dortmund Dieter 'Hoppi' Kurrat ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως επιδείξουν τον απαραίτητο σεβασμό. - Υπάρχει περίπτωση μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι μας να παραμείνουν εντός του σταδίου για περίπου 20 λεπτά. Θα γίνει σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου. - Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως ακολουθούν τις οδηγίες των οργανωτών της κερκίδας για να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου. Μπορείτε να δείτε τα σχετικά έγγραφα, το σχεδιάγραμμα του γηπέδου και την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ