Το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Μπεν με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι ερυθρόλευκοι έκαναν κουβέντα για να το ανανεώσουν.
Σύμφωνα με τη Sportday, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου, παρότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό.
Μια πρώτη κουβέντα μεταξύ Ολυμπιακού και Μπεν είχε γίνει μετά τα ματς με την Παρτιζάν και υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για συμφωνία.
Πηγή: www.sdna.gr
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.