Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το ισόπαλο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο ο αμυντικός της Ανόρθωσης Γκόρντον Σίλντενφελντ.
Δείτε περισσότερα:
Αρχικά: «Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα αλλά δεν είχε ευκαιρίες, μπορέσαμε να τους κρατήσουμε μακριά. Μετά είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Μπορούμε να νιώθουμε λίγο στεναχωρημένοι γιατί είχαμε ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο και έτσι πρέπει να παίζουμε, να παλεύουμε ο ένας για τον άλλο με καρδιά. Αυτή την φορά δεν είχαμε την τύχη να σκοράρουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προχωρήσουμε».
Για το τι πήγε λάθος: «Φτιάξαμε ευκαιρίες, είχαμε το πέναλτι, είχαμε δοκάρι. Αυτή την φορά δεν ήθελε να πάει μέσα, ίσως την επόμενη τελειώσει 4-0, ποιός ξέρει. Πρέπει να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε. Να μάθουμε κάτι από αυτό... Ίσως να παλεύουμε λίγο περισσότερο για να έρχεται μαζί μας η τύχη. Στο τέλος ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από το μηδέν».
Αν επηρέασε ο καιρός: «Ναι, αν συνεχιζόταν η βροχή δεν θα ήταν δυνατό να παίξουμε. Πιστεύω γρήγορα βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, με μακρινές μπαλιές».
Για το ματς με την Ομόνοια: «Είναι ένα παιχνίδι που θα είναι εντελώς διαφορετικό. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, κοιτάζουμε αγώνα με αγώνα».
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS