Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρουσιάζεται κουρασμένος ο Ζάντερ Σαντάνα, απ' ότι μαθαίνουμε, δεν θα είναι στην ενδεκάδα του Απόλλωνα ούτε στο σημερινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Θα καλύψει -όπως και με τον Άρη- το αριστερό άκρο της άμυνας ο Γιώργος Βασιλείου.
Δεξιά στην άμυνα θα επανέλθει ο Ζοάο Πέδρο. Θα διατηρηθούν στις θέσεις στόπερ οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Κάτω από τα δοκάρια ο Βάλε.
Εκτιμούμε ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στην στελέχωση του άξονα της μεσαίας γραμμής. Τις τρεις θέσεις, θα καλύψουν οι Σακέτι, Άλεφ και Άλεξ Ντα Σίλβα.
Η τριάδα της επίθεσης, ενδεχομένως να είναι εντελώς... καινούργια, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Μάγκλιτσα θα είναι σέντερ φορ. Στο ένα φτερό θα βρίσκεται ο Σκέμπρι και για το άλλο υποψήφιοι είναι οι Σαρδινέρο και Γιάκολις.
Τον Φώτη Παπουλή, αν και η επιστροφή του στην επίσημη δράση ήταν αρκετά ομαλή, το πιθανότερο είναι ο Αυγουστή να τον αφήσει στον πάγκο.
Επιστρέφει στη θέση του και ο ίδιος ο προπονητής του Απόλλωνα, αφού τα 4 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος τα είδε από την κερκίδα λόγω τιμωρίας.
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τη σύναψη συνεργασίας με τον Ούγκο Μαρτίνς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS