Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρουσιάζεται κουρασμένος ο Ζάντερ Σαντάνα, απ' ότι μαθαίνουμε, δεν θα είναι στην ενδεκάδα του Απόλλωνα ούτε στο σημερινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Θα καλύψει -όπως και με τον Άρη- το αριστερό άκρο της άμυνας ο Γιώργος Βασιλείου.
Δεξιά στην άμυνα θα επανέλθει ο Ζοάο Πέδρο. Θα διατηρηθούν στις θέσεις στόπερ οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Κάτω από τα δοκάρια ο Βάλε.
Εκτιμούμε ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στην στελέχωση του άξονα της μεσαίας γραμμής. Τις τρεις θέσεις, θα καλύψουν οι Σακέτι, Άλεφ και Άλεξ Ντα Σίλβα.
Η τριάδα της επίθεσης, ενδεχομένως να είναι εντελώς... καινούργια, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Μάγκλιτσα θα είναι σέντερ φορ. Στο ένα φτερό θα βρίσκεται ο Σκέμπρι και για το άλλο υποψήφιοι είναι οι Σαρδινέρο και Γιάκολις.
Τον Φώτη Παπουλή, αν και η επιστροφή του στην επίσημη δράση ήταν αρκετά ομαλή, το πιθανότερο είναι ο Αυγουστή να τον αφήσει στον πάγκο.
Επιστρέφει στη θέση του και ο ίδιος ο προπονητής του Απόλλωνα, αφού τα 4 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος τα είδε από την κερκίδα λόγω τιμωρίας.
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
BEST OF THEMASPORTS