Πετεβίνος: Τα νεότερα για τις συζητήσεις με το επενδυτικό σχήμα και το γηπεδικό

Πετεβίνος: Τα νεότερα για τις συζητήσεις με το επενδυτικό σχήμα και το γηπεδικό

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM και τοποθετήθηκε για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους.

Τι είπε:

Για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις: «Είναι θετικό να έχουμε καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη γιατί αυτό βοηθά και φαίρνει χρήματα και για τις άλλες ομάδες που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη΄Είχαμε δεύτερη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ δύο φορές, όμως δεν είχαμε 5 ομάδες για 2 χρόνια συνεχόμενα. Μονοπωλούν το ενδιαφέρον οι ομάδες μας στην Ευρώπη, όπως γινόταν και με τον ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια».

Για το γήπεδο: «Το νερό μπήκε στο αυλάκι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ χρονοβόρα και δεν έχει ακόμα τελειώσει εδώ. Η λέξη διαβούλευση είναι μια λέξη, αλλά είναι και μια τεράστια διαδικασία. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια τελείωσαν εδώ και αρκετούς μήνες. Κάθε υπηρεσία που πήρε τα σχέδια, τα μελέτησε και έδωσε τις δικές της εισηγήσεις για αλλαγές. Πρέπει να μιλήσεις με κοινωτικές αρχές, κυβερνητικές αρχές και πολλά άλλα. Είναι τεράστιο πρότζεκτ, για αυτό και παίρνει τόσο πολύ χρόνο.».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Football Meets Data: Τα ποσοστά πρόκρισης Ομόνοιας και Πάφου μετά τις ευρωπαϊκές μάχες

Football Meets Data: Τα ποσοστά πρόκρισης Ομόνοιας και Πάφου μετά τις ευρωπαϊκές μάχες

Μετά τις ευρωπαϊκές μάχες σε Europa και Conference League, το «Football Meets Data» χτύπησε ξανά με τα νέα αλγοριθμικά μοντέλα για την τελική κατάταξη της League Phase!