Το είπαν και το έκαναν πράξη: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το ticker banner για τα χρόνια της Σίτι χωρίς τίτλο!

Το είπαν και το έκαναν πράξη: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το ticker banner για τα χρόνια της Σίτι χωρίς τίτλο!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέφεραν το περίφημο ticker banner στο «Στρέτφορντ Εντ», στο οποίο και μετρούν τα χρόνια της «μισητής» συμπολίτισσας, Σίτι, χωρίς τίτλο!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το είπαν και τελικά το έκαναν... πράξη!

Το βράδυ του Σαββάτου (10/10, 19:30) οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται στο «Όλντ Τράφορντ» την Τότεναμ για την έκτη αγωνιστική της Premier League, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να ετοιμάζουν μια «καζούρα» που κρατά από πολύ παλιά, αλλά έλειψε τα τελευταία χρόνια, στους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το περίφημο ticker banner στο «Στρέτφορντ Εντ», έναν μετρητή που μετρά τα χρόνια που η «μισητή» συμπολίτισσα» βρίσκεται μακριά από τους τίτλους!

Το εν λόγω banner είχε αφαιρεθεί το 2011 όταν και η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας εκείνη τη σεζόν, με το κοντέρ να σταματά στα 35 έτη.

Τώρα, όμως, ο μετρητής πήγε στα 51 χρόνια (!), με αφορμή το μέγα ζήτημα που έχει προκύψει στο βρετανικό ποδόσφαιρο με τις οικονομικές παραβάσεις της Σίτι από το 2009 έως το 2018, με την ομάδα του Μάντσεστερ να βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύτατες ποινές και αφαίρεση τίτλων!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στην Σαουδική Αραβία: Νέα έκρηξη στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Aκυρώθηκαν πτήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός στην Σαουδική Αραβία: Νέα έκρηξη στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Aκυρώθηκαν πτήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από δώδεκα ασθενοφόρα εθεάθησαν να κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο του Ριάντ, ενώ απομακρύνονται ταξιδιώτες, σύμφωνα με μαρτυρίες.