Αδιανόητο: Τα Εμιράτα απειλούν τον Βρετανό Πρωθυπουργό πως θα αποσύρουν επενδύσεις για χάρη της Σίτι!

Αδιανόητο: Τα Εμιράτα απειλούν τον Βρετανό Πρωθυπουργό πως θα αποσύρουν επενδύσεις για χάρη της Σίτι!

Αυτό που φοβόταν ο Άντι Μπέρναμ τελικά δεν ήταν μια απλή σκέψη του, αλλά μια προειδοποίηση που μάλλον είχε λάβει! Ο αγγλικός Τύπος αποκαλύπτει πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απειλούν με απόσυρση επενδύσεων δισεκατομμυρίων από το Ηνωμένο Βασίλειο ελέω της υπόθεσης με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Μπέρναμ εξ αρχής προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τον τρόπο που άπαντες καταδίκαζαν τη Σίτι από το λεπτό που η ανεξάρτητη επιτροπή έκρινε ένοχο το κλαμπ για τις 114 από τις 115 οικονομικές παραβάσεις από το 2009 έως το 2018.

Δέχθηκε με τη σειρά του δριμεία κριτική για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε την ιστορική υπόθεση, αλλά πλέον, η Telegraph αποκαλύπτει κάτι που αποτελεί ακόμα μια αδιανόητη εξέλιξη στο ζήτημα.

Συγκεκριμένα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απειλούν με απόσυρση τεράστιων επενδύσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο, παίρνοντας πίσω τα δισεκατομμύριά τους!

Οι Βρετανοί λέγεται ότι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο κέντρο τεχνολογίας ανάμεσα στην Οξφόρδη και το Κέμπριτζ, ως «απάντηση» στη Σίλικον Βάλεϊ των Αμερικανών!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ποιος θα καθαρίσει τα σκουπίδια από το διάστημα;

Ποιος θα καθαρίσει τα σκουπίδια από το διάστημα;

Χιλιάδες δορυφόροι περιστρέφονται γύρω από τη γη και όταν «πεθάνουν» δεν εξαφανίζονται απλά.