ΑΠΟΕΛ: Συγκινητικό αντίο στον 16χρονο Άρη — Το πανό στη μέση του γηπέδου στους πανηγυρισμούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Δεν ξεχνούν τον 16χρονο Άρη!




"Ήταν ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε, στην αρχή της χρονιάς, όπου κυρίως οι ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Έγιναν και από τις δύο ομάδες μεταγραφές, οπότε χρειάζεται χρόνος για να υπάρξει ομοιογένεια. Για πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όμως, νομίζω ότι ήταν αρκετά καλό. Υπήρχε θέαμα και φάσεις και από τις δύο ομάδες.
Νομίζω ότι ήμασταν λίγο καλύτεροι. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε ξεφύγει λίγο στο σκορ. Έτσι είναι, όμως, το futsal, όταν δεν σκοράρεις, μπορεί στο τέλος να το πληρώσεις. Μπράβο στην ΑΕΚ, γιατί έχουμε περίπου έναν μήνα διαφορά στην προετοιμασία και, παρ’ όλα αυτά, ήταν αρκετά καλή η ετοιμότητά της.
Στο futsal χρειάζεται ρυθμός. Εμείς είχαμε και τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Μπορεί να είχαμε διαφορετικούς παίκτες στο ρόστερ και τρεις ξένους, όμως η ετοιμότητά μας ήταν αρκετά καλή. Υπήρξαν κάποια λάθη, τα οποία θα αναλύσουμε, ώστε να βελτιωθούμε στη συνέχεια.
Σε μια χρονιά-ορόσημο για το ΑΠΟΕΛ, τη χρονιά που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας, έχουμε θέσει τον πήχη ψηλά. Πέρυσι μπορεί να το λέγαμε από την αρχή της χρονιάς, ενώ η δυναμική της ομάδας διαμορφώθηκε στην πορεία. Φέτος, όμως, είναι η χρονιά που θέλουμε τον τίτλο."
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις