Ο Λιαδέλης μετά το μπάσκετ και την εστίαση, πλέον θα ασχολείται με την αυγοπαραγωγή
Το νέο επιχειρηματικό σχέδιο του Παναγιώτη Λιαδέλη θα είναι η παραγωγή αυγών στον Βόλο.




Για τη μεταγραφική ανακοίνωση με Βλαχομήτρο: «Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει ακόμη μια κίνηση. Ήταν ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής και προχωρήσαμε. Έχει έρθει και ήδη έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Είχαμε προβεί και τις προηγούμενες μέρες με τον Σλοβένο κεντρικό μέσο. Με τις μεταγραφές έχουμε ολοκληρώσει»
Για τον Γκαρσία: «Θα περάσει ξανά από έναν ιατρικό έλεγχο να δούμε αν είναι ολική ή μερική ρίξη χιαστού».
Για την ενίσχυση: «Είδαμε ότι στη συνέχεια θα χρειαστούμε και άλλες επιλογές και λόγω τραυματισμών και καρτών. Για αυτό αποφασίσαμε».
Για τα φιλικά: «Είχαμε το φιλικό με τον Άρη που κέρδισε ο Άρης 4-2 και έχουμε και το φιλικό με Καρμιώτισσα. Λείπουν και κάποιοι παίχτες με τις Εθνικές τους. Αλλά οι περισσότεροι είναι εδώ και κρίθηκε ότι χρειάζονται τα φιλικά για να παραμείνουν σε εγρήγορση και να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έχουν».
Για τη συνέχεια: «Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε πέντε βαθμούς, βάσει εμφανίσεων μπορεί να είναι λίγοι. Όπως και με την ΑΕΚ δείξαμε καλά στοιχεία, δεχτήκαμε όμως το δεύτερο γκολ. Η ομάδα έχει ποιότητα».
Για το Κύπελλο: «Με την ΑΕΠ Πολεμιδιών, πέρσι παίξαμε με τον Άρη. Ελπίζουμε και φέτος να ζήσουμε ανάλογες στιγμές στο κύπελλο».
Για το γήπεδο της Περιστερώνας: «Μας είπαν ότι όλα κυλούν κανονικά, με τις εργασίες δεν θα υπάρχει πρόβλημα».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις